Made with lots of calories love.

Creativiteit zit er bij ons ingebakken. Wij houden van lekker eten & drinken en we delen graag met anderen. Onze producten zijn doordacht, smaakvol ontworpen en vooral heel erg lekker. Voor ieder wat wils.

We leveren onze producten direct aan particulieren & bedrijven via onze webshop. Daarnaast leveren we aan een groot netwerk van partners, vooral actief in de zakelijke geschenken branche. Wij staan voor een hoge kwaliteit brownies & blondies, gemaakt met eerlijke en biologische ingrediënten. Extra aandacht hebben wij voor onze verpakking, informatievoorziening en communicatie. Zo geef je iemand anders (of jezelf) altijd een smaakvol geschenk dat tot in de puntjes is verzorgd.

“Ook de verpakking moet smaakvol zijn!”

~ Martijn Lambeck

My Brownie is onderdeel van The Flavour Co. Sinds 2014 maken wij smaakvolle thuisproeverijen drank, geschenken en meer. Voor consumenten, voor bedrijven en voor partnerverkopers. 

In 2021 zijn we onze Bakery gestart voor Brownies & Blondies. Via onze webshop kunnen consumenten makkelijk en snel super smaakvolle geschenken kopen en laten versturen. Tevens leveren wij onze producten aan een breed netwerk van partnerverkopers.

Wij zijn trots op de creativiteit, gedrevenheid en enthousiasme van ons team My Brownie.

– Martijn Lambeck (mede-eigenaar)