Bestel informatie

1

Zo bestel je jouw Box

Kies je voor een themabox, dan heb je weinig inspraak t.a.v. de inhoud. Stel je zelf de Box samen? Dan heb je de keuze uit ons actuele aanbod brownies & blondies. Vervolgens heb je de keuze om een gratis kaartje toe te voegen en een boodschap op de achterkant te laten drukken door ons. Kies uit een van ons pre-designed kaartjes of ga voor een blanco kaart met eigen boodschap. Tot slot kies je de gewenste verzenddatum.

2

Verwerking van je bestelling

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt gaan we voor je aan de slag. Eerst kijken we naar de gewenste verzenddatum. Is dat dezelfde dag nog, dan kan dat alleen als de bestelling vóór 14:00h binnen is gekomen. We bedrukken je kaartje, zetten je doosje klaar en vullen deze met het door jou gekozen lekkers. 

3

Verzending & bezorging

Op de door jou aangegeven dag verzenden wij je bestelling via PostNL. De doosjes passen door de brievenbus, dus je hoeft niet tuis te blijven. Heeft de ontvanger huisdieren? Overweeg dan om zelf voor pakketverzending te kiezen. Sommige van onze themaboxen bevatten alcohol. Deze verzenden wij standaard als pakketverzending mét leeftijdscheck aan de deur.

Meer bezorginformatie

FAQ.

Goed verhaal. Lekker kort. 

Wat is de houdbaarheid van de brownies & blondies?

Wij bakken onze brownies & blondies op dag 1 en we vriezen ze in op dag 2. Hierdoor worden de smaken nog nét wat beter vinden wij. Na verzending zijn ze nog maximaal 9 dagen houdbaar. Ruim genoeg, want in de praktijk halen ze dat nooit.

Hoe bewaar ik de brownies & blondies?

Ons advies: na ontvangst lekker in de koelkast leggen. Daar worden ze net wat steviger van. Lees ons artikel via onze magazine.

Ik wil op een specifieke datum laten bezorgen. Kan dat?

En of! Tijdens het bestelproces kun je aangeven op welke datum je je bestelling wilt laten verzenden. Houdt er dan rekening mee dat in 90% van de gevallen de verzending dan de volgende dag wordt geleverd. We verzenden altijd met PostNL.

Ik wil naar meerdere adressen verzenden. Kan dat?

Op dit moment kan dat nog niet in één bestelling, maar je kunt wel verschillende losse bestellingen doen. Zijn het er echt heel veel? Neem dan even contact met ons op, dan nemen we je bestelling gewoon even ouderwets telefonisch of via de mail bij je op. Levering regelen we net zo snel en de factuur komt later wel.

Kan ik kiezen tussen brievenbusverzending en pakketverzending?

Onze My Brownie Boxen passen precies door de brievenbus, maar we begrijpen het ook als je liever een pakketverzending wil doen. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor brievenbusverzending (€3,95) of pakketverzending (6,95). Let op: Thema boxen die alcohol bevatten versturen wij standaard middels pakketverzending + leeftijdscheck aan de deur. 

Wat doet chocolade eigenlijk met honden & katten?

Heeft de ontvanger honden of katten? Dan raden wij aan om de ontvanger te informeren óf om voor pakketverzending te kiezen. Chocolade kan namelijk schadelijk of zelfs dodelijk zijn voor huisdieren en met name honden.

Waar vind ik informatie m.b.t. ingrediënten en allergenen?

Het is nooit prettig als iets (of iemand) in je allergiezone zit. Vinden wij ook. Daarom vertellen wij je precies wat er in onze producten zit. Ga naar onze smaken pagina en klik vervolgens op de verschillende soorten. Hier vind je alle informatie over ingrediënten en alelrgenen. De ontvanger ontvangt de Box en kan via de QR-code direct checken wat er in onze brownies zit.

Wat houdt een vriendschap met My Brownie in?

Eigenlijk precies hetzelfde als al je andere vriendschappen: op vrienden kun je bouwen, van vrienden leer je en met vrienden deel je. Althans dat betekent het voor ons. Als je jarig bent krijg je een kadootje van ons. Als vriend(in) krijg je altijd 10% korting op onze themaboxen. Pre-oder Limited Editions. Doe mee aan leuke contests en stem mee voor nieuwe smaken. Start onze vriendschap hier